avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Nelamuriri comisie de disciplina
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Nelamuriri comisie de disciplina

Buna ziua,
Situatie: pentru o cercetare disciplinara prealabila, din motive de conflicte de interese comisia nu isi poate intruni cvorumul de 3 membri cu drept de vot, intrucat in acest moment, in urma depunerii declaratiilor pe propria raspundere, comisia are in componenta doar presedinte, un membru supleant desemnat de functionarii publici, secretarul si membrul supleant desemnat sa inlocuiasca secretarul; pentru toti ceilalti membri, atat titulari cat si supleanti s-a cerut suspendarea pentru cercetarea in cauza conform art. 13, alin.1, lit. f. si art. 14, alin. 1, lit. c, d si e, din HG. 1344/2007.
Am solicitat numirea de catre conducere a altui membru supleant pentru inlocuirea membrului titular corespunzator doar pentru cercetarea in cauza, pana la finalizarea acesteia.
Intrebare: Dupa ce comisia va intruni cvorumul de 3 membri va trebui sa se aleaga din nou presedintele comisiei?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cercetare administrativa functionar public DIA63 DIA63 Sunt functionar public si a fdost sesizata Comisia de disciplina pentru cercetarea mea. Rog sa-mi comunicati daca persoana desemnata sa faca cercetarea poate ... (vezi toată discuția)
Comisii de cercetare mihaela_glodarenco mihaela_glodarenco Daca in urma unei sesizari este numita o comisie care analizeaza cazul, este legal ca cercetarea administrativa dispusa a se efectua sa fie realizata de o ... (vezi toată discuția)
Cine conduce comisia de disciplina daca presedintele este in concediu medical? gordius gordius Va rog sa-mi spuneti conf.reglementarilor legale ,cine va prezida lucrarile comisiei de disciplina in cazul in care presedintele comisiei din motive de ... (vezi toată discuția)