avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua, prietena ma acuza ca ii folosesc contul de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua, prietena ma acuza ca ii folosesc contul de pe Facebook

Am facut un cont de facebook unei prietene! Acum sunt amenintata ca i am citit converastiile si ca o sa faca plagere! Va rog sa mi spuneti ce consecinte poate avea aceasta situatie? Ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:34, 29 Ianuarie 2017
Facerea de bine... Contul l-ati facut la solicitarea prietenei sau cum?
Ori ii schimbati parola ori stergeti contul. Sau ii spuneti cum sa isi schimbe singura parola.
Ptr a depune plangere trebuie sa aiba probe.
Da asa este,facerea de bn! Da la solicitarea ei! Dar din oct nu vb cu mn si ma acuza ca i am citit conversatiile pe fb! Ea aducandu mi injurii asupra familiei mele! Nu stiu ce ar putea folosi ca proba?
Stergeti contul si ati terminat povestea.
Nu am dc sa i sterg contul!! Nu ati inteles ca ma amenita cu legea, ca i am citit msj! Ca u am violat intimitatea!! Stiti cv de aceasta lege??
Stergeti contul. Dupa 14 zile de la asta toate urmele de pe Facebook vor disparea definitiv.

Alte discuții în legătură

Postat poze nud. in conditiile in care cineva a pus niste poze nud cu fosta pe ... Claudiu3098 Claudiu3098 In conditiile in care cineva a pus niste poze nud cu fosta pe facebook pe un cont fals. Aceasta a mers la politie si a acuzat persoana care a pus pozele. ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)