avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare rezervare hotel
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare rezervare hotel

Buna ziua,
As dori sa stiu cum pot actiona in urmatoarea situatie:
Am efectuat o rezervare pe booking cu o zi anterioara cazarii propriu-zise. Pentru rezervare NU au fost necesare datele cardului credit/debit. A doua zi nu am mai ajuns la hotel si nici nu am anulat rezervarea ( era mentionata o taxa de 100% din valoarea unei nopti de cazare in caz de anulare).
Ulterior, pe contul booking imi apare ca nu m-am prezentat ( fapt corect), iar cei de la booking mi-au trimis un e-mail de confirmare/infirmare.
As dori sa confirm faptul ca nu m-am prezentat la hotel, insa cel mai probabil imi vor percepe taxe ( probabil ma vor contacta pentru plata, dat fiind faptul ca nu au datele cardului pentru a retrage direct penalitatile)
Cum s-ar putea indrepta hotelul impotriva mea in aceasta situatie? Cum as putea evita plata penalitatilor?

Multumesc anticipat,
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2017
proprietarapartament, utilizator

Alte discuții în legătură

Anularea unei rezervari nerambursabile mella12 mella12 Buna seara! Intampin urmatoarea problema: am facut o rezervare pe booking pentru un sejur la un hotel in Bulgaria. Mentionez ca sunt la a doua rezervare, in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am facut o rezervare pe booking pentru un hotel din ... DanaL95 DanaL95 Bună ziua, am facut o rezervare pe booking pentru un hotel din Turcia. Inițial am cautat oferte pentru 2 persoane unde anularea era gratuita pana pe 23 ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare nerambursabila andrr andrr Buna seara! Am facut o rezervare prin Booking, unde era precizat ca o pot anula gratuit 24 de ore de la anulare. A doua zi, de dimineata, dupa 20 de ore am ... (vezi toată discuția)