avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare rezervare nerambursabila
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare rezervare nerambursabila

Buna seara! Am facut o rezervare prin Booking, unde era precizat ca o pot anula gratuit 24 de ore de la anulare. A doua zi, de dimineata, dupa 20 de ore am incercat sa anulez, insa, surpriza, era scris faptul a anularea este nerambursabila si trebuie sa platesc intreaga perioada a sejurului, 425 de lei. Incerc sa iau legatura cu Booking, sun si hotelul, explic situatia, iar proprietarul a fost de acord in principiu cu anularea. doar ca mi-a zis ca n-a primit cererea de la Booking pe care o facusem in acest sens si nu ma poate ajuta. Ulterior primesc e-mail de la Booking in care mi se specifica ca hotelul n-a fost de acord cu anularea, desi dupa am sunat iarasi proprietarul care mi-a zis din nou ca n-a primit nimic. In cele din urma anulez rezervarea si retrag toti banii din cont. Intrebarea mea este, luna viitoare, cand primesc banii pe card, pot fi retrasi de Booking? Precizez ca plata trebuia facuta prin transfer bancar si nu mi-a fost blocata nicio suma si nici nu am fost notificata dupa anulare ca as avea fonduri insuficiente. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radoi Valentin , Avocat 11:24, 29 Iulie 2019
Varianta pt a evita orice problema sa va schimbați cardul ,întrebați la banca daca e suficient sau închideți contul și deschideți altul cu tot cu cardul aferent.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iulie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Booking încearcă, din când în când, să vă retragă banii de pe card.

Dacă nu vor reuși de 4-5 ori, cel mai probabil vor renunța.

Soluția este să nu mai aveți bani pe card, adică v-a intrat salariul și scoateți imediat banii cash sau îi puneți într-un cont de economii.

Să păstrați dovezile referitoare la anularea rezervării.

Succes!
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2019
Radoi Valentin, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecintele anularii unei rezervari iulianbbb iulianbbb Am facut o rezervare pe booking.ro si la nici un minut am anulat-o iar apoi am vazut ca am de platit nu mai putin de 130 euro, mentionez ca am facut rezervarea ... (vezi toată discuția)
Anularea unei rezervari nerambursabile mella12 mella12 Buna seara! Intampin urmatoarea problema: am facut o rezervare pe booking pentru un sejur la un hotel in Bulgaria. Mentionez ca sunt la a doua rezervare, in ... (vezi toată discuția)
Rezervare pe booking Dana Schiopu Dana Schiopu Buna ziua. Azi am facut o rezervare pe Booking .com si nu am fost atenta ca scria nerambursabil. Am dat datele unui card de credit pe care nu era o suma mare. ... (vezi toată discuția)