avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de prestari servicii intre SRL si un CMI / PFI
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de prestari servicii intre SRL si un CMI / PFI

Bună ziua. Aș dori să știu dacă un cabinet de medicină dentară organizat ca și SRL poate încheia un contract de prestări servicii cu un CMI pentru oferirea serviciilor stomatologice de către CMI/PFI la punctul de lucru al SRL. Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pfi -medic , contract de colaborare. AC AC Buna ziua! Am rascolit netul in cautarea unui raspuns, pe care evident nu l-am gasit si atunci am apelat la acest forum. Problema mea se refera la un PFI ... (vezi toată discuția)
Un medic stomatolog poate lucra într-un cabinet stomatologic ca administrator srl? OvidiuI13 OvidiuI13 Un medic stomatolog poate lucra într-un cabinet stomatologic doar ca angajat/PFI/CMI sau se poate și ca SRL? Adică medicul ca administrator al unui SRL ... (vezi toată discuția)
Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)