Buna ziua , acuma 1.6 ani am platit o amenda administrativa pentru o prostie pe care am facut-o iar acuma am fost la un supermarket si ma pus dracu sa pun mana si am luat un produs in valoare de 24 de lei , in fine m-au oprit baieti de la paza mi-am recunoscut fapta iar ei au chemat politia , am fost comunicativ si cu domni politisti si acolo sa facut un proces verbal preadare primere la produsul respectiv si mentionez ca ce-i pagubiti nu au despus plangere impotriva mea.
Am fost la politie am dat declarati cu cele intamplate si nu mi sau luat amprente nu mi sau facut poze nu nimic.. intrebare mea este ce o sa se intample ? , mi sa facut dosar penal o sa fiu trimis in judecata ?
Va rog sa ma ajutati , sunt un dobitoc si imi recunosc fapta , imi este rusine de mine ...
as vrea sa stiu va rog frumos , care este cel mai rau lucru care poate sa mi se intample ?? , sa fiu trimis in judecata si sa mi se de-a inchisoare cu executare ? , pentruca cum v-am zis mai sus eu am mai facut o prostie ceva de genul asta.
Conform art.228 NCPfurtul se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.Nu este furt calificat deoarece nu se incadreaza in preved.art.229 NCP.
pai acesta prostie pe care am facut-o eu sa intamplat seara pe la ora 6:50 si m-am gandit ca se incadreaza Art. 229(1) b , dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac ?
Furt din hipermarket
Haz29
Salutare
Am si eu o intrebare. Am facut prostia de a incerca sa sustrag dintr-un magazin produse in valoare de 140 de lei si am fost prinsa la iesirea din ... (vezi toată discuția)
Furt în supermarket
Twdycs
Bună ziua , am fost prins de către securitatea supermarketului şi duş într o cameră pentru a plăti produsele in valoare de 50 lei (dulciuri ), le am ... (vezi toată discuția)