avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere rosii expirate si permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere rosii expirate si permis suspendat

Am fost prins cu nr rosii expirate si dovada expirata de 3 Zile .. risc anularea permisului?
Cel mai recent răspuns: Robertoalex233 , utilizator 00:15, 1 Februarie 2017
E vorba de savarsirea a 2 infractiuni aflate in concurs, riscati trimiterea in judecata si condamnarea.
Va mulțumesc frumos și ce inseamna condammare ? Daca se baga grațierea se clasează și dosarul meu ? Stima
Nu se claseaza, se cerceteaza in continuare.
Din experienta neplacuta a unor prieteni de ai mei ,solutionarea procurorului v-a dura aprox 9 luni ,te vei alege cu 1 an suspendare permis, fara trimitere in judecata , amenda penala si cazier rutier.
Nu poti face absolut nimic ,decat sa astepti, pana procurorul nu solutioneaza dosarul rutier care are termen uzual intre 9-12 luni.
in 2015 a patit-o un prieten tractand o amarata de rulota sa ii faca autentificarea RAR ,avea 1 singura zi expirata din autorizatie. i s-a solutionat la bucuresti dupa 1 an si 2 luni si tot atat a fost pedeapsa de suspendare permis...
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2017
motorcod, utilizator
Din experienta neplacuta a unor prieteni de ai mei ,solutionarea procurorului v-a dura aprox 9 luni ,te vei alege cu 1 an suspendare permis, fara trimitere in judecata , amenda penala si cazier rutier.

Postati informatii eronate si induceti in eroare utilizatorul.
Amenda penala se dispune doar de instanta de judecata in urma condamnarii si nu exista prevedere legala prin care sa ti se suspende exercitarea dreptului de a conduce pe 1 an de zile.

Alte discuții în legătură

Dosar penal1 Ionuttp Ionuttp Buna ziua.Ieri, 15 august, sarbatoare mare, aduce cu ea si o prostie foarte mare din partea mea.Fiind la sat in ziua respectiva, am luat masina ... (vezi toată discuția)
Durata urmarire penala Vali.vali Vali.vali Bună ziua in 2017 11mai am condus o autoutilitara si tractand o remorcă având masa de 2500 si eu nu dețin categoria respectivă dețin doar B imi trebuia ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala - conducere cu permis suspendat - 2 dosare Nevermind Nevermind Buna ziua, Va rog, o informatie referitoare la urmatoarea speta : S-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile pentru cumul ... (vezi toată discuția)