avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Durata urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Durata urmarire penala

Bună ziua in 2017 11mai am condus o autoutilitara si tractand o remorcă având masa de 2500 si eu nu dețin categoria respectivă dețin doar B imi trebuia si E .Am fost chemat la poliție pentru declarație m-am prezentat la care mi-am recunoscut fapta.iar domnul care mi-a facut dosarul si pe care la dus la parchet ă cerut si dansul renunțarea urmăriri penale. Dosarul este dus la parchet de o lună de zile. Aveți idee imi pot lua permisul inapoi? Si cat durează..deja sunt 10 luni decand sa intamplat . Multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
Vali.vali, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vali.vali , utilizator 17:11, 29 Mai 2018
Asteptati ordonanta procurorului. Daca se dispune renuntarea la up, ordonanta se trimite pentru confirmare, judecatorului de camera preliminara, veti fi citat sa va prezentati la instanta.
Și este posibil sa se anuleze permisul? Eu am dus toate actele necesare la dosar ...si sunt la prima abatere.
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
trandafir2, moderator
Permisul se anuleaza doar in urma unei condamnari.
Buna ziua! Dacă am permisul suspendat si fara drept de circulatie, mi-a sa întocmit si dosar penal . Pana la finalizarea dosarului imi pot scoate dovada sa pot circula ?
Aveti dreptul sa solicitati, dar in general se respinge o astfel de cerere.

Alte discuții în legătură

Dosar penal clasat cu nup cat dureaza pana primesc rezolutia? David2011111 David2011111 Buna ziua,din nefericire mam ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenta alcolului,insa in baza analizelor de la iml politistul care ancheteaza ... (vezi toată discuția)
Durata solutionarii unui dosar aflat la parchet spidy spidy bunaziua am un dosar de certetare penala la parchetu targoviste in urma unui accident rutier iar victima a dat o declaratie precum ca nu are nimic din cauza ... (vezi toată discuția)
Dosar penal violyd violyd Buna ziua, Am un dosar penal in urma conduceri cu permisul suspendat, dar politistul de caz a facut propunere pentru neinceperea urmariri penale si procurorul ... (vezi toată discuția)