avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bani depuși in banca de defunct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bani depuși in banca de defunct

Buna seara, tata a decedat, la fel și mama in urma cu 3 ani, acuma urmează să facem succesiunea și după mama și după tata care a decedat in noiembrie 2016. Pe lângă celelalte bunuri, cum se poate afla daca acesta in timpul vieții a depus bani la banca pentru el sau pentru moștenitori, dar totuși nu apare nicăieri nimic, dovada clara. Apare niște fluturași precum ca a depus și a retras apoi din banca anumite sume de bani. Care este modalitatea de a afla daca exista vreun cont bancar de care nu a spus in timpul vieții. Acești bani se pot pierde in bănci daca nu spune nimic despre ei.
mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:33, 30 Ianuarie 2017
Se pot face adrese de notar sau de instanta catre banci.
Buna seara,
Va sfatuiesc sa solicitati notarului sa formuleze niste adrese bancilor si veti afla daca exista sau nu depuneri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)
Imputernicit pe cont. sume sustrase din cont dupa decesul titularului alexandrurobert alexandrurobert Buna ziua, cum pot rezolva urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar dupa moartea lui, fratele meu a retras sume de bani din contul bancar al tatului ... (vezi toată discuția)
Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)