avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... VECHIME IN MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

VECHIME IN MUNCA

In perioada august1977-iunie 1998 angajata cu contract individula de munca cu norma intreaga de 8 ore/zi, in adeverinta este mentionata:a fost platita in remiza, unitatea a virat CAS,si constiuie vechime utila la pensie. Castigurile lunare au fost sub retributia tarifara(retributia tarifara 1200 lei,castig 300 -800 lei) se cosidera vechime la pensie in raport de castig sau luna intreaga?Adica se cosidera la vechime 11 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 31 Ianuarie 2017
Nu exista asa ceva prevazut in niciun act normativ in vigoare in perioada mentionata de dvs.

Contestati decizia de pensionare , daca ati primit asa ceva.
Detalii despre acest subiect :
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sporului la pensie ioanp23 ioanp23 Buna ziua, Tatal meu a iesit la pensie in anul 1994 la limita de varsta. insa nu ia fost calculat in pensie: sporul de 15% conform legea 57/1974 art. 72 ... (vezi toată discuția)
Cim 4h, contributii cas, vechime in munca genessis63 genessis63 A trebuit sa accept (alminteri somaj) pentru 3 luni CIM cu 4 h/zi. In aceasta perioada vechimea ptr pansie se diminueaza? Daca da , nu pot plati diferenta ... (vezi toată discuția)
Contributiile cas in perioada 1970-1980 la salariul in acord global mack2006 mack2006 Buna ziua, Va rog acordati-mi un ajutor explicativ in urmatoarea situatie: am lucrat in acord global la Intreprinderea de Pescuit Oceanic Tulcea in perioada ... (vezi toată discuția)