Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de radiere precum ca a incasat suma de la mn..Ce pot face eu ca sa pot obtine accea radiere,tiind cont pe fosta propietara nu o prea intereseaza sa imi faca aceea radiere...va rogg multt ast un rasp...
Inteleg ca acel contract de vanzare cumparare a fost cu rest de pret.
Iar vanzatoarea trebuia sa dea o declaratie ca a primit pretul integral.
Nu o luati in nume de rau, dar ar fi trebuit ca in momentul achitarii ultimei parti din pret sa mergeti imediat atunci la un birou notarial pentru acea declaratie.
Acum nu va ramane decat sa o duceti dvs personal la un notariat, practic sa o puneti in fata faptului implinit. Din proprie initiativa nu va merge niciodata, iar costurile privind autentificarea declaratiei tot dvs ar trebui sa le suportati.
sincer nu stiu dc a facut notarul asa ,,pt ca in momentul cand sa facut contractul sa facut si plata integral ..toata suma odata a fost data.si notarul ia spus dansei ca trebuie sa faca aceea radiere si dinsa a spus ca o va face si nu a mai facut-o....