avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... intarziere majora in eliberarea aviz construire ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

intarziere majora in eliberarea aviz construire ministerul culturii

BUNA ZIUA, IN BUCURESTI NE CONFRUNTAM CU O SITUATIA NEMAI INTANLITA ,IN OBTINEREA AVIZULUI DE CONSTRUIRE DE LA Direcția pentru Cultură, Culte și Patromoniu Cultural a Municipiului București .
SUNT CERERI PENTRU OBTINEREA AVIZULUI DE CONSTRUIRE CHIAR SI MAI VECHI DE 6LUNI CARE NU AU INTRAT IN COMISIE .NE AFLAM IN SITUATIA DE A NU PUTEA SA NE CONSTRUIM LOCUINTA.,
POT SA OBTIN IN INSTANTA ? GEN ACORD TACIT?

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil monument istoric vs drept preemtiune micha69 micha69 Buna ziua! Am o mare nelamurire: in 2002 am cumparat parte dintr-un imobil (mai exact parterul) printr-un contract de vanzare cumparare la notariat. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie - certificat de urbanism - aviz directia de culte marinescucristian marinescucristian Buna ziua! Am cumparat un teren pe Persoana Juridica pe care vreau sa construiesc ceva. Am fost la primarie si am discutat cu referentul de urbanism si cu ... (vezi toată discuția)
Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)