Buna ziua. As avea nevoie si eu de o informatie sau mai multe :)
Fratele meu are doua credite in valoare de 26000 lei, (un card de credit si un credit de nevoie personale). Creditele sunt luate de la OTP, nu a platit ratele iar creditul a ajuns la OTP Faktoring. S-a inteles cu recuperatorul la o suma, din diverse motive nu a platit-o ir ulterior a primit instiintare privind masura de propriri.
S-au facut restituiri lunare din salar, incepand cu luna septembrie 2016. Acum am dori sa achitam o parte din valoarea soldului dar nu stim valoare.
Am solicitat informatii reprezentantilor biroului de executare prinvind precedura de restituire si sold.....raspunsul a fost ca soldul nu il stiu dar o sa-l afle si sa mergem cu banii cash la ei la birou.
Intrebararile mele sunt
1. Cum nu stiu soldul? In cat timp trebuie sa imi raspunda?
2. Cum sa merg eu cu banii cash? nu ar trebui sa-i depun intr-un cont? Cum am eu garantia ca banii depusi ajung unde trebuie?
3 Dupa ce se face rambursarea partiala se poate conveni de comun acord o plata lunara fara sa se faca proprire pe salar?
Astept cu interes raspunsul dvs.
Multumesc anticipat.
1 Executorul trebuie sa stie soldul, faceti o adresa catre executor si asteptati maxim 30 zile sa va raspunda.
2 puteti depune banii fie la banca in contul executorului fie ii depuneti cash la biroului executorului care va emite chitanta. Oricum banii ajung in contul executorului care ii va distribui creditorului.
3 Puteti negocia si conveni orice dar numai cu acordul creditorului, fara acordul acestuia executorul nu poate face nimic.
Ipoteca
Dciprian
Buna seara,
Problema mea referitor la ipoteca sta astfel:
In 2008 fratele meu a contractat un credit ipotecar pentru modificari si extindere constructie ... (vezi toată discuția)
Overdraft
ciurliburli
beneficiez de overdraft la locul de munca#-o.in caz de demisie sau concediere,pt overdraft cine e girantul la banca?daca refuz sa il achit,pe cine apeleaza ... (vezi toată discuția)