avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solicitare copii acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solicitare copii acte

Buna ziua,
am si eu nevoie de o indrumare in obtinerea unor copii de acte.
Bunica mea a decedat si acum ar trebui sa fac succesiunea.
Cum as putea obtine, si unde ar trebui sa ma adresez pentru a obtine copii ale actelor bunici mele avand CNP ei, precizez ca a domiciliat in Bucuresti. Ma intereseaza aceste lucruri deoarece am doua certificate de nastere ale ei in primul din anul 1921 in care s-a nascut nu apare numele tatalui si numele mamei e cel de domnisoara si in al doilea de prin 50 apare si numele tatalui si numele mamei este ca al tatalui de familie.

multumesc anticipat pentru indrumare

sper ca am fost destul de clara

Alte discuții în legătură

Lipsa act vocatie succesorala vanessasabina vanessasabina Buna seara, Unchiul meu, fratele mamei mele a decedat recent. Nu avea copiii si era divortat de cca 30 ani;era nascut in 1934. Bunicii mei sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume din certificat de nastere - minori random_name_234 random_name_234 Ma poate ajuta cineva cu actele care-mi sunt necesare pentru schimbarea numelor de familie din certificatele de nastere ale unor minori cu varsta sub 14 ... (vezi toată discuția)
Succesiune disturbia disturbia buna ziua, tatal meu vitreg a murit acum 10ani. acum 2 luni a murit si mama mea.dupa ce am alergat dupa toate actele de proprietate, am aflat ca nu pot sa ... (vezi toată discuția)