Buna ziua,
In 2014 am fost executata silit prin hotarare judecatoreasca, mi s-a pus oprire pe salaraiu 50%. Sunt singura locuiesc cu chirie si am si o fetita minora. Nu reusesc sa ma descurc cu suma care imi ramane 400 roni pe luna.
Am incercat sa vorbesc cu executorul Judecatoresc sa imi micsoreze procentul insa nu a fost deacord.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc.
Probabil mai aveti si alte retineri din salariu altfel nu se explica poprirea de 50%.Daca nu aveti si alte retineri din salariu procentul maxim legal admis este de 30% din salariu. Puteti negocia doar cu creditorul pt reesalonarea ratelor.Executorul fara acordul creditorului nu va poate ajuta.
buna ziua
da am doua credite de nevoi personale. Cu executorul nu se poare discuta am incercat si m-a dat afara din birou. Ce ma sfatuiti sa fac?
Am si copilul bolnav nu vede cu un ochi. Am operato de 5 ori si inca mai necesita interventii chirurgicale; Pe executor nu il intereseaza problemele mele.
Executare silita
Flori1967
Buna ziua,
In 2014 am fost executata silit prin hotarare judecatoreasca, mi s-a pus oprire pe salaraiu 50%. Sunt singura locuiesc cu chirie si am si o fetita ... (vezi toată discuția)