avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
In 2014 am fost executata silit prin hotarare judecatoreasca, mi s-a pus oprire pe salaraiu 50%. Sunt singura locuiesc cu chirie si am si o fetita minora. Nu reusesc sa ma descurc cu suma care imi ramane 400 roni pe luna.
Am incercat sa vorbesc cu executorul Judecatoresc sa imi micsoreze procentul insa nu a fost deacord.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Flori1967 , utilizator 13:38, 24 Februarie 2017
Probabil mai aveti si alte retineri din salariu altfel nu se explica poprirea de 50%.Daca nu aveti si alte retineri din salariu procentul maxim legal admis este de 30% din salariu. Puteti negocia doar cu creditorul pt reesalonarea ratelor.Executorul fara acordul creditorului nu va poate ajuta.
buna ziua
da am doua credite de nevoi personale. Cu executorul nu se poare discuta am incercat si m-a dat afara din birou. Ce ma sfatuiti sa fac?
Am si copilul bolnav nu vede cu un ochi. Am operato de 5 ori si inca mai necesita interventii chirurgicale; Pe executor nu il intereseaza problemele mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Flori1967 Flori1967 Buna ziua, In 2014 am fost executata silit prin hotarare judecatoreasca, mi s-a pus oprire pe salaraiu 50%. Sunt singura locuiesc cu chirie si am si o fetita ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu - cuantum andrei1984 andrei1984 Buna ziua, Am o problema cu cei de la Banca in legatura cu o poprire pe salariu si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns daca este posibil. Am un credit de ... (vezi toată discuția)
Executare silita la persoana fara bunuri morgana morgana Buna ziua! As avea si eu mai multe nelamuriri. Sper sa gasesc un raspuns pentru ca nu am deloc cunostinte juridice si nu stiu cum trebuie procedat in ... (vezi toată discuția)