avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Multumesc domnului sub denumirea de.... freeelis
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Multumesc domnului sub denumirea de.... freeelis

Datorita dumneavoastra si raspunsurilor pertinente , am reusit ca intr un timp record de doua zile sa mi rezolv situatia , sa mi se vireze retroactiv datoriile catre ANAF ...=D>=D>=D>

Alte discuții în legătură

Neplata taxe și tva Lupu95 Lupu95 Buna seara! Vin și eu cu o intrebare, sunt nou pe forum și nu știu dacă a mai fost această discuție. Am o firma de construcții, iar în acest ultim an, ... (vezi toată discuția)
inca o executare silita marce marce Buna seara! Va rog sa ma ajutati. Am cautat in topicurile anterioare o situatie care sa fie similara cu situatia mea: am facut la sfarsitul lui 2005 un credit ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Cirstea Luminița Mirela Cirstea Luminița Mirela Doresc sa cer pensia alimentara retroactiv, pe 3 ani în urmă, și cu dobânda minima a băncii, pt minorul încredințat mie spre creștere și educare, ... (vezi toată discuția)