Buna ziua
Astazi mama mea a primit o notificare cum ca este executata silita pt un imprumut neachitat catre Provident!
I sa pus oprire pe conturi! Aseara am urmarit urmatoarea stire la Prov TV:
Legea care reglementeaza activitatea recuperatorilor de creante a intrat in vigoare de la 1 ianuarie si tot de atunci toti cei care va bat la usa ca sa va ceara sa va achitati datoriile sau care va executa silit ar trebui sa fie inscrisi intr-un registru al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.
As dori sa stiu daca stirea este reala si daca se poate face ceva pt a annula aceasta executare avand in vedere ca firma respectiva nu figureaza printre cele incrise pe lista ANPC si daca da care ar fii pasii
Multumesc anticipat!
Considerati ca faptul ca firma nu figureaza pe site-ul ANPC un motiv solid pentru contestare?
Pe hotararea judecatoreasca scrie fara cale de atac!
Multumesc
De asemenea as dorii sa stiu daca mama mea poate depunde aceasta cerere de contestatie si fara a angaja un avocat, ci doar un jurist care sa ajute la redactare!
Multumesc inca odata anticipat!
Va multumesc pt raspuns, si revenind la intrebarea anterioara, este un motiv care poate sustine admiterea cererii? In cele mai multe cazuri stiriile nu au intotdeauna dreptate!
Si ma refer aici ca firma de creante nu figureaza printre cele 28 de firme inscrise pe site-ul ANPC la aceasta data