avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie pensionare la tribunal
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie pensionare la tribunal

Buna ziua,
Am si eu o intrebare, cum trebuie sa procedez incazul in care am primit respingere la decizia de pensionare,am facut contestatie,inteleg ca la Comisia Centrala de Contestatii,acum daca am inteles bine trebuie sa astept 30 de zile si apoi sa contest la tribunal.daca ma puteti lamuri cum trebuie facuta contestatia catre tribunal;mentionez ca mi-a fost respins dosarul de pensionare,pentru ca nu mi s-a luat in calcul grupa a 2-ade munca,cat am fost primitor-distribuitor.Din respingerea pe care am primit-o nu prea m-am lamurit totul este pe zero,apare ca am ani mai putini decat ar trebui adica 31 de ani si 8 luni.Va multumesc si astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Pe cine chem in judecata recalculare pensie contestatie respinsa de ccc oste oste Sunt pensionar bucurestean, iar Comisia Centrala de Contestatii mi-a respins contestatia. Eu, aflandu-ma in termenul legal, chem in judecata: - Casa Locala ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de pensionare padrian54 padrian54 In luna aprilie 2014 am depus la CJPteritoriala-cererea de pensionare. In luna Iulie 2014 am primit decizia de respingere a dosarului de pensionare de la CJP ... (vezi toată discuția)
Strungar - grupa a ii-a de munca:da sau nu? katea78 katea78 Cine ma poate ajuta cu un raspuns argumentat juridic cu privire la dosarul de pensionare al tatalui meu. Datele principale sunt urmatoarele. - depunere ... (vezi toată discuția)