avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pe cine chem in judecata recalculare pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pe cine chem in judecata recalculare pensie contestatie respinsa de CCC

Sunt pensionar bucurestean, iar Comisia Centrala de Contestatii mi-a respins contestatia.
Eu, aflandu-ma in termenul legal, chem in judecata:
- Casa Locala de Pensii de Sector, care a emis decizia de pensionare (a carei anulare o cer, impreuna cu emiterea unei noi decizii) fara sa imi ia in calcul o adeverinta cu venituri,
sau
- Casa Nationala de Pensii in cadrul careia functioneaza Comisia Centrala de Contestatii, cea care mi-a respins contestatia (cer de asemenea si anularea deciziei de respingere a contestatiei), motiv legal pentru mine sa inaintez actiunea in instanta,
sau
-ambele, adica Casa Locala de Pensii de Sector SI Casa Nationala de Pensii - Comisia Centrala de Contestatii[, asa cum am citit o decizie judecatoreasca (la adresa [ link extern ] ?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
oste, utilizator
Cel mai recent răspuns: oste , utilizator 12:22, 1 Martie 2018
CASA DE PENSII A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI

Se deduce si de aici:

[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
Carp Mircea, utilizator
Multumesc foarte mult!
Intrucat ma numar printre cei putini care au primit si raspunsul de la Comisia Centrala de Contestatii din cadrul Casei Nationale de Pensii Publice (am asteptat aproape 4 ani !!!), inteleg ca trebuie sa chem in judecata atat CNPP-CCC, pentru anularea hotararii de respingere a contestatiei la cererea de recalculare, cat si CPMB, pentru emiterea unei noi decizii de recalculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce casa de pensii se judeca pentru refacerea unei decizii de pensionare GaryMoore GaryMoore Buna seara, Daca o persoana a fost integrata gresit in grupa a II-a de munca, avand dovezi ca apartine grupei I si a contestat in termen decizia Casei de ... (vezi toată discuția)
Comisia centrala de contestatii nu a raspuns la contestatia mea impotriva deciziei de pensie cris_kiri cris_kiri Buna ziua! Ma numesc Cristina si va scriu in numele mamei mele. Anul trecut in luna ianuarie si-a depus dosarul in vederea pensionarii pentru limita de varsta ... (vezi toată discuția)
Contestatie recalculare pensie StRotaru StRotaru Sunt pensionar cu pensie anticipata de la 04.01.2011. In luna Iunie 2013 am împlinit vârsta de trecere la pensia integrala pentru limita de vârsta dar Casa ... (vezi toată discuția)