avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Stagiatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Stagiatura

Buna ziua
Ma aflu in Italia, vreau sa incep sa fac practica aici. Pentru asta am nevoie de adeverinta care tine loc de licenta,care este la facultate. Personal, nu imi convine sa merg sa o iau, dar daca as face o procura aici/mandat la un notar prin care sa desemnez pe cineva sa mearga in locul meu?Dupa ar trebui sa o traduc? O declaratie sub semnatura mea nu cred ca ar fi suficienta ?!
Cel mai recent răspuns: josanunina , utilizator 15:14, 2 Februarie 2017
Tine loc de diploma de licenta*

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma licenta ndt ndt Buna ziua, Sunt cetatean roman si doresc sa imi echivalez / evaluez diploma de licenta in strainatate, intr-un stat parte la Conventia de la Haga (Statele ... (vezi toată discuția)
Master la universitatea politehnica din milano Iulia-Andreia Iulia-Andreia Buna, Tocmai am aflat ca am fost admisa la master la Universitatea Politehnica din Milano insa...STUPOARE ambasada Italiei in Romania nu vrea sa imi acorde ... (vezi toată discuția)
Procura intocmita in franta - traducere sau original? alexmanu2012 alexmanu2012 Va fi necesara intocmirea unei procuri pentru insotire minor de catre un singur parinte pt. a fi folosita la iesirea din tara . Parintele care va intocmi ... (vezi toată discuția)