avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren

Buna ziua, tatal meu doreste sa isi recapete terenul de la tatal lui( decedat in 1990) Mentionez ca detine documente, decat un act notarial din care reiese ca tatal lui a vandut casa, si restul terenului la donat CAP ului. Nu scrie cat teren ! Are vreo sansa sa gaseasca terenul? A fost la primaria din Afumati (acolo a fost casa) si nu a primit nici un raspuns. Unde se afla arhiva primariei din Afumati?

Alte discuții în legătură

Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan la care am si eu dreptul? Titlul de proprietate a fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire transmisa sub forma de act vanzare cumparare, fara a se mentiona suprafata de teren anla2 anla2 Am mostenit un imobil casa si teren care este in familia mea de peste o suta douazecisicinci ani. Primul este un act de donatie din 1890, al doilea un act de ... (vezi toată discuția)
Locuri de veci Mihaita123 Mihaita123 Stra-stra bunicul meu a donat unei Primarii un teren de cateva ha pentru a se construi pe acest teren un cimitir. Actul din 1874 de donatie nu-l mai am, si ... (vezi toată discuția)