avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina vanduta si revanduta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina vanduta si revanduta

Buna ziua.

Am vandut o masina cuiva si pana am reusit sa scot fiscalul, a durat cateva luni, persoana in cauza a vandut-o mai departe, care la randul ei a vandut-o iar. Am reusit prin agentia unde a facut RCA-ul de curand, sa identific persoana. Cum procedez mai departe ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: corina_chipirog , utilizator 13:15, 10 Februarie 2017
Daca dv sunteti vanzatorul,la momentul incheierii documentelor de tranzactionare vehicul nu ati scos si fisa de radiere fiscala ?
Daca dv sunteti vanzatorul de ce a durat cateva luni pana ati reusit sa scoateti fiscalul,
document obligatoriu de depus la incheierea formalitatilor de tranzactionare vehicul?
Nu am scos fiscalul pentru ca masina o am pe hotarare judecatoreasca in urma partajului. Acum am vorbit cu fostul sot si mi-a facut procura sa pot scoate masina din evidenta fiscala si din circulatie. Masina e inmatriculata pe numele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
Vânzare - cumparare auto mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am cumpărat o mașină în luna octombrie 2017, dar certificatul fiscal l-am primit in 4 ianuarie 2018 . Intrebarea mea este : Primesc amenda ,daca ma duc sa ... (vezi toată discuția)
Radiere auto din circulatie corina_chipirog corina_chipirog Buna ziua, Am vandut anul trecut lui x o masina. Pana sa scot fiscalul acesta a vandut-o lui y, dar mi-a dat copie acte: masina, CI noul proprietar. Cand il ... (vezi toată discuția)