Salut! Am o intrebare si anume daca am inceput scoala de soferi cat c am promovat examinarea teoretica si urmeaza cea practica dar intretimp mi s-a suspendat permisul pe o luna de zile dar am dovada de circulatie valabila pana dupa sustinerea examinarii practice.Oare am voie sa sustin examinarea practica in aceste conditii?
Este o situatie rar intalnita si nu am gasit nimic sa ma lamureasca iar parerile sunt impartite si urmeaza sa intreb si la politie.Daca aflu eu mai repede voi posta ce mi se va comunica de la politie.
Intrebarea mea origineaza in faptul ca trebuie cursantul sa detina permis de conducere cu drept de circulatie pentru a putea face scoala de soferi categoria c si e.
Si oare pot continua cursurile pentru categoria e indiferent daca dovada expira?
Oricum va multumesc mult pentru amabilitate si propmtitudine!
Sunteti in scoala de soferi, aveti calitatea de elev si nu de conducator auto.
Nu ati condus camionul cu remorca atasata? De ce trebuie sa faceti alt curs ptr cat E?
Eu am terminat cursurile si am obtinut proba teoretica doar pentru categoria c la care voi avea curand si proba practica deci pentru cat e nu am inceput inca deaceea intrebam daca pot incepe cursurile pentru cat e cu permisul suspendat in cazul in care voi promova testarea practica.