avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... scoala soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

scoala soferi

Salut! Am o intrebare si anume daca am inceput scoala de soferi cat c am promovat examinarea teoretica si urmeaza cea practica dar intretimp mi s-a suspendat permisul pe o luna de zile dar am dovada de circulatie valabila pana dupa sustinerea examinarii practice.Oare am voie sa sustin examinarea practica in aceste conditii?
Este o situatie rar intalnita si nu am gasit nimic sa ma lamureasca iar parerile sunt impartite si urmeaza sa intreb si la politie.Daca aflu eu mai repede voi posta ce mi se va comunica de la politie.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:20, 6 Februarie 2017
Nu are nicio legatura sustinerea examenului ptr o alta categorie cu suspendarea permisului de conducere.

Sustinerea examenului nu este conditionata de existenta dreptului de conducere la data sustinerii oricarei dintre probe.

Puteti sustine proba practica fara nicio problema.
Intrebarea mea origineaza in faptul ca trebuie cursantul sa detina permis de conducere cu drept de circulatie pentru a putea face scoala de soferi categoria c si e.
Si oare pot continua cursurile pentru categoria e indiferent daca dovada expira?

Oricum va multumesc mult pentru amabilitate si propmtitudine!
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2017
rdinamix, utilizator
Sunteti in scoala de soferi, aveti calitatea de elev si nu de conducator auto.
Nu ati condus camionul cu remorca atasata? De ce trebuie sa faceti alt curs ptr cat E?
Eu am terminat cursurile si am obtinut proba teoretica doar pentru categoria c la care voi avea curand si proba practica deci pentru cat e nu am inceput inca deaceea intrebam daca pot incepe cursurile pentru cat e cu permisul suspendat in cazul in care voi promova testarea practica.
Asa cum v-am mai spus, nu are nicio legatura scoala cu suspendarea permisului. Puteti sustine probele.

Alte discuții în legătură

Permis de conducere, dovada Gabriel19901 Gabriel19901 Dacă maine voi fi declarat “admis” la examenul practic in vederea obținerii permisulu de conducere, pot cere tot maine o dovada ? Adică sa pot conduce ... (vezi toată discuția)
Valabilitate scoala de soferi jacquelline jacquelline As dori sa stiu care este valabilitatea pentru scoala de soferi (nr. de inregistrare al dosarului dat la inscrierea la scoala este 28.04.2012, fisa medicala ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)