avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... scoala soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

scoala soferi

Salut! Am o intrebare si anume daca am inceput scoala de soferi cat c am promovat examinarea teoretica si urmeaza cea practica dar intretimp mi s-a suspendat permisul pe o luna de zile dar am dovada de circulatie valabila pana dupa sustinerea examinarii practice.Oare am voie sa sustin examinarea practica in aceste conditii?
Este o situatie rar intalnita si nu am gasit nimic sa ma lamureasca iar parerile sunt impartite si urmeaza sa intreb si la politie.Daca aflu eu mai repede voi posta ce mi se va comunica de la politie.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:20, 6 Februarie 2017
Revin cu informatii noi. Am discutat cu politistul de la politie cu care voi sustine examinarea practica si acesta imi zice ca pana acum nu demult se putea sustine examenul auto si cu dovada insa acum nu mai au voie. S-a schimbat ceva intretimp cu noul cod rutier?
ORDIN nr. 268 din 8 decembrie 2010 (*actualizat*)
privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere
(actualizat la data de 31 decembrie 2015*)

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere, dovada Gabriel19901 Gabriel19901 Dacă maine voi fi declarat “admis” la examenul practic in vederea obținerii permisulu de conducere, pot cere tot maine o dovada ? Adică sa pot conduce ... (vezi toată discuția)
Valabilitate scoala de soferi jacquelline jacquelline As dori sa stiu care este valabilitatea pentru scoala de soferi (nr. de inregistrare al dosarului dat la inscrierea la scoala este 28.04.2012, fisa medicala ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)