avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... consiliere si orientare in invatamantul profesional
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

consiliere si orientare in invatamantul profesional

Bună ziua!

În învățământul profesional de 3 ani ora de Consiliere și orientare apare în planul cadru, ca oră în programul săptămânal. Întrebarea mea este: dacă la o clasă este un profesor diriginte care primește sporul de 10% pentru dirigenție, orele de Consiliere pot fi predate de un alt profesor? Acest profesor este remunerat pentru oră?

Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să îmi spuneți dacă dirigintele este ... Profesor în România Profesor în România Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă dirigintele este obligat să își programeze, în afara orelor de curs, o oră de Consiliere și orientare în ... (vezi toată discuția)
Ore de dirigentie simoalin simoalin La nivel de liceu teoretic (cls a-XI-a) Bucuresti am urmatoarele intrebari: - sunt obligatorii orele de dirigentie? - poate profesorul diriginte sa schimbe ... (vezi toată discuția)