avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legea persoanelor cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legea persoanelor cu handicap

Buna sera.Va rog sa imi spuneti daca am dreptul la insotitor personal in conditiile in care pe certificatul de incadrare in grad de handicap grav nu se mentioneaza acest aspect.Anul trecut am avut tot grav-fara asistent personal-, anul acesta scrie doar grav.Am fost la primarie si mi s-a spus ca trebuie sa scrie grav-cu asistent personal-pt a si beneficia de asistent personal. In asteptarea unui raspuns, va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cum se obtine indemnizatia de insotitor? rosica rosica BUNA,VA ROG FITI AMABILI SI SPUNETI MI DACA BUNICUL MEU CARE ARE PARKINSON,SI ESTE OPERAT,FACE PE EL,POATE BENEFICIA DE INSOTITOR?ASTEPT RAS.DACA DA CE ACTE ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)
Insotitor pentru persoana cu parkinson SCHEI SCHEI BUNA ZIUA Ma numesc Iulian Ciovica si sunt in pensie de invaliditate gradul 2 cu handicap accentuat de 8 ani iar boala avanseaza astfel incit nu ma ... (vezi toată discuția)