avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu acordul partilor

Cum imi afecteaza divortul o noua relatie inceputa pe parcursul divortului?
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 10:15, 4 Februarie 2017
Depinde de motivele de divorț și de poziția soțului.
Divortul nu are de ce sa va afecteze relatia actuala.
Relatia începută ar putea sa afecteze in procesul de divorț, intr-o oarecare masura (nu foarte mult - relatia fiind începută în timpul divorțului, nu anterior. Nu poate fi invocat faptul ca noua relatie a determinat divortul). Depinde de modalitatea in care înțelegeți sa divortati, prin acord sau din culpa (comuna sau exclusivă a unuia dintre soti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu sau fara martori la divort? livyo livyo Intentionez sa intentez proces de divort sotiei, am cateva intrebari: 1. la inceputul unui proces de divort, parata poate chema martori ,sau pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Divort prelungit Nobody Nobody Sunt in divort cu sotia.Vreau sa divortez ptr. neintelegeri si certuri nesfarsite.Procesul dureaza mai mult decat m-am asteptat iar intre timp am cunoscut o ... (vezi toată discuția)
Divort ... probe in proces valentin_76 valentin_76 Buna seara. Am si eu o intrebare in legatura cu un proces de divort... Doi soti convin ca nu mai pot continua casatoria si hottarasc sa divorteze. El ... (vezi toată discuția)