avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Incredintare directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Incredintare directa

Imi poate spune cineva care sunt pasii si documentele necesare derularii unei proceduri de incredintare directa? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters88691 , utilizator 10:24, 11 Septembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
art. 19 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile ci completarile ulterioare prevede ca: "Autoritatea contractantă are dreptul de a achiziţiona direct produse, servicii sau lucrări, în măsura în care valoarea achiziţiei, estimată conform prevederilor (...) nu depăşeşte echivalentul în lei a 15.000 euro pentru fiecare achiziţie de produse, servicii sau lucrări. Achiziţia se realizează pe bază de document justificativ, care în acest caz se consideră a fi contract de achiziţie publică, iar obligaţia respectării prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţă se limitează numai la prevederile art. 204 alin. (2)".
art. 204 alin. 2 din acelasi act normativ prevede ca: " Autoritatea contractantă are obligaţia de a asigura obţinerea şi păstrarea documentelor justificative care dovedesc efectuarea oricărei achiziţii publice".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire caiet de sarcini si participare la licitatie ac72andrei ac72andrei Buna Ziua! O firma poate intocmi caietul de sarcini (necesar ptr o licitatie) ptr o institutie publica prin incredintare directa? Daca da, aceeasi firma va ... (vezi toată discuția)
Acte dosar achizitie directa seap ionut c ionut c Buna ziua! Lucrez intr-o instutie publica si as dori sa stiu ce acte trebuie sa cuprinda dosarul unei achizitii directe pe SEAP facuta din catalogul ... (vezi toată discuția)
Licitatie lucrari publice emil botescu emil botescu care este suma maxima pentru care se poate acorda o licitatie prin atribuire directa , fara licitatie , anunt participare , etc. ? (vezi toată discuția)