avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... poze publicate pe internet fara acordul meu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

poze publicate pe internet fara acordul meu

Buna ziua. un fotograf a distribuit poze cu mine pe internet fara acordul meu. nu a existat nici un contract semnat prin care eu i-am oferit acest drept. as dori sa stiu ce este de facut in aceasta situatie. multumesc.
Cel mai recent răspuns: adidana86 , utilizator 20:05, 6 Februarie 2017
Buna ziua,

Depinde unde erati. Daca erati pe strada nu e nimic de facut pentru ca erati in spatiu public. Daca erati la dvs acasa e o alta problema.
in locuinta lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poza distribuita pe facebook bandi_tamas21 bandi_tamas21 Buna ziua. In data de 10.07.2014 am gasit o poza pe facebook in care apare o doamna pe jumatete dezbracata plimbanduse in mijlocul drumului,poza pe care am ... (vezi toată discuția)
Ce poate sa fie...furt sau altceva? Maria_Elena_79 Maria_Elena_79 Buna ziua! As vrea sa va spun o situatie in care ma aflu eu. In data de 17 iunie 2014 a aparut intr-un ziar din Slatina un articol despre handmade, este ... (vezi toată discuția)
Furt de fotografii de pe facebook si distribuire publica  Loredana Puscasu Loredana Puscasu V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema si anume cum se poate sanctiona fapta unei persoane care a luat de pe pagina altei persoane niste fotografii in care ... (vezi toată discuția)