avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Platile la buget pentru o II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Platile la buget pentru o II

Sunt deja Angajat la stat ca functionar public , as dori sa stiu daca imi deschid o Inteprindere Individuala cu activitate Foto Evenimente , ce taxe trebuie sa platesc ? si cum imi deduc cheltuielile ce le am cu aceasta activitate ?
Cel mai recent răspuns: teobobo , utilizator 16:03, 23 Februarie 2017
Da. Luati legatura cu reprezentantii firmelor autorizate in comercializarea acestora.
Multumesc !
Am inteles ca nu-mi trebuie pe domeniul meu si cei de la firma de vanzari case de marcat nu m-au indreptat in a nu o cumpara , probabil sa le fac vanzare ... acum ce sa fac so folosesc sau nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa şi contribuţiile sociale 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica Persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie sa plătească pentru veniturile pe care le realizează un impozit de 16%. În plus, această categorie de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 ptr pfa alinaparaschiv alinaparaschiv Buna seara Am inteles ca ptr declaratia 600 se alege 10,5 % sau 26,3 % la venitul net estimat pe 2016 .Sa zicem ca acesta ar fi 65000 lei si s-ar opta ptr 26,3 ... (vezi toată discuția)
Impozite pentru firma it popanaid popanaid Buna ziua, care sunt impozitele care se calculeaza pentru un salariat, inginer automatizari, angajat la o firma care are CAEN 6201 - activitati de realizare a ... (vezi toată discuția)