avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... radiere din carte funciara a domiciliului familiei
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

radiere din carte funciara a domiciliului familiei

Buna ziua
Am fost casatorit 6 ani si am locuit in apartamentul parintilor mei in pprimii doi ani. dupa doi ani parintii mei au facut act donatie cu uzufruct viager doar pe numele meu copilul lor. In luan cand am introdus actiunea de divort fosta sotie s-a dus si a prenotat in cartea funciara locuinta ca domiciliul familiei. Intre timp divortul s-a pronuntat si este definitiv. Fosta sotie s-a mutat din domiciliu. As dori sa stiu cum pot radia din cartea funciara faptul ca este domiciliul familiei. Mentionez ca fosta sotie e plecata din tara.
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 09:16, 5 Februarie 2017
Intrebati la OCPI .O sa va raspunda chiar daca puneti intrebarea prin email.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta familiei sanda-popovici sanda-popovici Buna ziua, Cum pot declara locuinta familiei, in apartamentul sotului, daca acesta nu este de acord? Sotul a dobandit ap. de la tatal sau prin donatie cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire rusiconstanti rusiconstanti Buna ziua, vreau sa va intreb daca moare tatal si ramane mama cu fiica intr-un apartament si mama vrea sa -l lase fiicei dar fara drept de a-l instraina pana ... (vezi toată discuția)
Donatie dumi5 dumi5 buna ziua sunt in divortat de curand, eu si fosta sotie (am fost casatoriti 14 ani) am primit de la tatal meu acum 4 ani prin donatie un apartament de 3 ... (vezi toată discuția)