Buna ziua.In anul 2009 am cumparat un autoturism cu acte de vanzare cumparare ,fisa de inmatriculare ,certificat de atestare fiscala .Am luat masina in evidente fiscale si la un control la mecanic ,am constatat ca seria de caroserie nu corespundea cu seria din civ ,seria motorului in schimb corespundea cu civ .Am luat legatura cu vanzatorul si dupa o perioada de discutii ,a fost de acord cu luatul masinii inapoi tot pe baza de acte legale .Totul a fost bine pana acum cateva zile ,cand am primit o instiintare de la tribunal ca sa finalizez actele de cv si cu daune de 4200 lei .Mentionez ca atunci cand am vorbit cu vanzatorul despre greselile din civ ,acesta a zis ca greseala a aparut pentru ca in momentul efectuarii rar ,au fost mai multe masini ale acelui vanzator [era samsar de masini]si toate acestea se treceau pe la rar in complicitate cu un inginer rar.Intrebarea mea este daca pozele efectuate la rar se pastreaza o perioada mai indelungata si daca documentele depuse la finantele publice pentru taxa de mediu se mai pastreaza in arhiva si daca fac eu o solicitare primesc eu raspuns oficial sau trebuie sa solicit prin instanta
RAR pastreaza datele stocate atat de unitatile proprii si poate obtine inclusiv date si fotografii realizate de unitatile acreditate ITP
Daca ati ajuns sa solutionati in instanta,solicitati acesteia sa admita proba cu inscrisuri respectiv date relevante din partea RAR si ANAF
Buna ziua,
Inteleg ca inapoierea s-a facut TOT CU ACTE
in aceste conditii va trebui sa prezentati acele acte instantei.
FORMULATI URGENT INTAMPINARE aratand situatia de fapt si prezentand probele.
problema este ca nu mai am actele,si nu stiu daca administratia financiara poate sa-mi dea mie copii ale acestora .Mentionez ca eu nu fi gurez in evidentele fiscale cu acea masina Am figurat numai o luna in intervalul de luare si scoatere din evidenta a respectivei masini