avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... preschimbare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

preschimbare permis conducere

Buna ziua.Permisul meu de conducere expira in luna martie anul acesta.Doresc sa ma informez cu ce documente trebue sa ma prezint si ce taxe trebue sa platesc,la biroul de eliberari permise auto.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Apostoaemihai , utilizator 11:27, 10 Februarie 2017
Exista Google si site-urile autoritatilor din Romania pentru intrebarile de genul ....
Scuze......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis Florian beldean Florian beldean Pot preschimba permisul de UK în cel românesc dacă este suspendat? Menționez că e dobândit în România si preschimbat în UK în 2015 (vezi toată discuția)
Preschimbare permis victor_visarion victor_visarion B .ziua,sint cetatean al R. Moldova , de curind am primit cetateniea Romana. Vreu sami schimb permisul de conducere. -ce acte imi trebuesc -unde trebue sa ... (vezi toată discuția)
Permis auto spaniol expirat si pierdut in romania marius.cosmin marius.cosmin Buna ziua.Am obtinut permisul in 2001 in romania ,iar in anul 2011 (cand expira) eram in spania la munca. Am preschimbat permisul acolo.Anul trecut am ajuns in ... (vezi toată discuția)