avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comercializare tigara electronica/ lichid tigara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comercializare tigara electronica/ lichid tigara electronica.

Buna ziua,
Nu am reusit sa gasesc mare lucru cu privire la comercializarea tigarilor electronica si sau a lichidelor pt tigari electronice...#-o
Daca ma puteti ajuta cu informatii pe aceasta tema - legislatie, avize, minister, forma juridica etc...
Mentionez ca vreau sa deschid un magazin online cu produse importante din SUA ( tigari electronice/ vaporizatoare si in SPECIAL lichide pentru tigari electronice cu si fara continut de nicotina )
Multumesc,
Daniel

Alte discuții în legătură

Accizare nicotina pentru uz personal CristiDumi CristiDumi Cumpar ocazional (cam la 6 luni) cate o sticluta de nicotina (cca 100ml) din SUA, pentru utilizare in lichidul de tigara electronica, pentru consum propriu (eu ... (vezi toată discuția)
Avize magazin online de tigari electronice SergiuMoldovan SergiuMoldovan Bina ziua. Ma poate ajuta cineva va rog cu niste informatii pentru un magazin online de tigari electronice? Ma intereseaza care sunt avizele necesare pentru a ... (vezi toată discuția)
Reguli pentru comerciantii de tigari electronice CUchina12 CUchina12 Buna ziua, Momentan construiesc planul de business pentru ceea ce urmeaza sa fie un magazin online de tigari electronice. Din ce am inteles au aparut ... (vezi toată discuția)