avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

As vrea sa stiu, la ce suma se ridica impozitul auto in cazul in care autoturismul este achizitionat pe firma? Este vorba despre capacitate de 2,400. Mai precis, cu cat este mai mare acest impozit decat cel platit de persoana fizica?

Cel mai recent răspuns: flori2009 , utilizator 19:42, 6 Februarie 2017
Impozitul auto se calculează conform art 470, cod fiscal
[ link extern ]

și este același indiferent dacă proprietarul mașinii este persoană juridică sau fizică.
În cazul dvs, pentru un auto cu capacitatea de 2400 cm3 impozitul anual datorat este
2400/200 *72= 864 lei
Mii de multumiri! Sunt lamurita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxele la masinile cumparate pe firma sunt mai mari fata de cele cumparate pe persoana fizica? distribution distribution Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autoturism cu motor de 1590cm. As dori sa stiu daca impozitul anual si asigurarea sunt mai mari daca o cumpar pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru un microbuz frumusetea frumusetea Ce impozit se plătește pentru un microbuz? Pe cartea mașinii scrie AUTOTURISM M1 , cu o capacitate de 2179. (vezi toată discuția)
Impozit auto anual perlutina perlutina Am o autoutilitara de 2500 cm si un jeep de 2500. Care este impozitul anual ? Este diferenta intre aceste doua masini sau este acelasi ? (vezi toată discuția)