avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Vreau sa impresariez, sunt deja PFA.
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Vreau sa impresariez, sunt deja PFA.

Sunt deja PFA in categoria Consultanta in Relatii Publice 7021, plus cateva alte coduri din aceeasi categorie. As vrea sa si impresariez un artist. Nu inteleg nimic din informatiile de pe internet si va intreb: trebuie sa fac un curs anume sau e de ajuns facultatea de Comunicare si Relatii Publice pe care am absolvit-o? Trebuie sa mai adaug coduri CAEN? E mai bine daca infiintez un SRL pentru impresariat?

Alte discuții în legătură

Pasi, caen, pfa in jud ilfov ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa stiu unde pot accesa codurile CAEN pentru infiintarea unui PFA, avand sediul social in Ilfov? ptr sediu-proprietate in jud Ilfov, ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)