avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... teren caruia i s-a acordat doua numere cadastrale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

teren caruia i s-a acordat doua numere cadastrale

Detin un teren in Bucuresti dobandit in urma retrocedarii cu Titlu de proprietare emis in 1997. La momentul intrarii in posesie pe o parte din teren se afla construit un fast-food, restul fiind folosit ca si cale de acces catre fast food. Acum vreau sa vand terenul societatii care detine fast-food-ul, insa la intocmirea cadastrului mi s-a respins dosarul pe motiv ca pentru parcela pe care se afla constructia s-a acordat anterior un numar cadastral si nu se poate aviza decat terenul ramas fara constructie. Va rog sa imi spuneti daca in cartea funciara se va intabula toata suprafata ca si proprietate a mea sau doar portiunea fara constructie.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:05, 10 Septembrie 2009
Adresati-va Oficiului de cadastru cu actele care atesta ca sunyteti proprietar pebntru a efectuta rectificarile de rigoare pentru intreg terenul in caz de refuz va decide judecatoria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte neinscriere constructie in cf babysee babysee Am construit o casa cu 3 ani in urma pe terenul proprietatea mea. Am obtinut si procesul-verbal de receptie finala. Inca nu am ajuns la cartea funciara sa ... (vezi toată discuția)
In urma actualizarii recente unui cadastru din 2005 pt un teren ... elazarescu elazarescu In urma actualizarii recente unui cadastru din 2005 pt un teren de 11400mp, au iesit la masuratori 9700mp. Un vecin a facut cadastru prima oara pt terenul de ... (vezi toată discuția)
Cadastru veronica_bo veronica_bo Intentionez sa cumpar o parcela de teren care face parte dintr-un lot cu mai multe astfel de parcele. Pentru ca mi-am exprimat dorinta de a avea o suprafata ... (vezi toată discuția)