avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită finantele refuza executarea silita.ce e de facut?
Discuție deschisă în Executare silită

finantele refuza executarea silita.ce e de facut?

executarea silita inceputa in dosarul meu pe data de 4 februarie,contra a.v.a.s.,(in dosarul f.n.i.)a expirat in septembrie,dar,finantele au refuzat poprirea conturilor avas,pe motiv ca nu am cerut incuviintarea instantei,conform o.g. de la 01 aprilie.
asa ca solutiile ramase sunt obligarea finantelor sa recunoasca nelegalitatea unei astfel de hotarari,care nu poate avea un caracter retroactiv,printr-un proces care are si o cale de atac (adica le da dreptul de a face recurs,celor de la finante,)si care poate dura mai mult de un an cu greva+proces+recurs+pronuntare+redactarea hotararii,
sau cererea de incuviintare a executarii silite,(1-2 luni)+executare noua de 7 luni.
va rog,mai stiti o alta cale de a ajunge la finalul acestei ordalii?

Alte discuții în legătură

O incuvintare a executarii silite de catre judecatorie, fara ... ranedo ranedo O incuvintare a executarii silite de catre Judecatorie, fara cale de atac, emisa in 31.Ianuarie, mai poate fi contestata de debitor, care a facut o cerere de ... (vezi toată discuția)
Calitatea de intimat intr-un dosar de executare silita isaiamariana isaiamariana Daca la prima infatisare nu am facut intampinare ,nu m-am prezentat , acum la a doua infatisare avand in vedere ca nu mai pot aduce dovezi instanta imi va ... (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)