Daca la prima infatisare nu am facut intampinare ,nu m-am prezentat ,
acum la a doua infatisare avand in vedere ca nu mai pot aduce dovezi
instanta imi va asculta apararea verbal?
trebuie sa platesc vre-o taxa pentru a putea sa ma reprezint singura verbal in proces?
in momentul cand imi prezint apararea ,in afara de legea si articolul pe care o invoc trebuie sa spun si continutul legii?
daca nu am venit e util sa spun asta in instanta ,ma ajuta cu ceva?
multumesc anticipat
ma corectez executorul nu a gresit actele de executare
în Sentinţa Civilă nr. 13732/17.12.2004, astfel cum a fost modificată prin decizia Civilă nr. 203/ 11.04.2006, pronunţată de Tribunalul Bucureşti - Secţia a VI-a Comercială în Dosarul nr. 5079/2001
termenul de prescriptie este in 04/2009
Executorul a inceput executarea pe 22 01 2009 ,pe 26 01 2009
a semnat si inregistrat Avas Dovada de primire si proces-verbal de predare
pe 19/05/2009 a fost facut procesul-verbal privind cheltuieli de executare de BEJ
iar pe data de
pe 11 /06/2009 bej a comunicat Avas-ului procesul verbal de actualizare a creantei si procesul verbal de cheltuieli de executare
Executorul a depus din 28/07/2009 dosarul 10055/4/2009 de incuviintare de executare la jud sect VI
si a fost incuviintata executarea silita pe 17/08/2009 si redactata
acum urmeaza poprirea
(nu am prezentat-o in instanta pentru ca atunci cand a depus-o execut ,nu i sa dat nr la dosar si nu ia fost data dupa solutionare ,eu am sunat si am aflat de curand sunand la judecatoria sect 4 ,comunicandui execut jud aceasta)
23/06/2009 –avas afacut contestatie
24/08 primul termen
23/10 al doilea -----ramasa in pronuntare
AVAS a cerut admiterea contestatiei la executare si anularea procesului verbal privind stabilirea cheltuielilor de executare si implicit anularea actelor de executare invocand a nu a fost emisa somatia de plata conform art 2 din OG 22/2002 Au invocat si art 1 din OG 22/2002
La cheltuielile de executare BEJ a calculat onorariul maxim de 10% +tva conform OU nr 144/2007
Ce este mai bine sa fac in cazul in care instanta anuleaza actele de executare
,executorul a spus ca avand incuviintarea de executare silita va face poprirea
avand in vedere ca incuviintarea
incuviintarea de executare a fost data pe 17/08/2009 , hotararea instantei probabil saptamana asta
Cum trebuie sa procedez eu ptr recuperarea banilor cat mai rapid ,in cazul in care instanta anuleaza actele pot (trebuie) sa fac contestatie ?
sau trebuie sa nu iau in seama asta si sa las executorul sa faca poprirea?
va multumesc
Executare silita
monatedys
permiteti-mi sa fac o intrebare referitoare la o exec.silita asupra unui titlu exec.definitiv si irevocabil,dar care nu s-a pus in aplicare de catre AVAS ... (vezi toată discuția)