Buna ziua tuturor
As vrea sa dezbatem putin acest subiect deoarece dupa cum bine stim cu totii legea in Romania este interpretabila si ma refer aici la cazul Spiru Haret
Eu am absolvit anul acesta cu examen de licenta una din Facultatile acestei controversate (sa-i spunem asa) Universitati si vreau sa ma lamuresc ce am de facut in continuare pentru ca, as vrea sa urmez si un master dar......sincer imi este frica, atata vreme cat baza legala de functionare si acea acreditare este pusa sub semnul intrebarii. astazi este sau maine nu este.
As dori sa ma lamuresc odata pentru totdeauna ce am de facut mai departe
Buna ziua!
Si eu sunt in aceeasi situatie; ba mai mult, eu m-am inscris deja la un master in cadrul ASE-ului si am platit si jumatate din taxa anuala. Problema este ca adeverintele noastre de licenta nu sunt in regula, iar cei de la ASE au fost de acord sa accepte licentiati de la Spiru Haret cu conditia ca pana la 1 oct acestia sa prezinte adeverinte legale. Am vorbit astazi cu cineva de la dep. Juridic din cadrul MECI si mi s-a spus ca Spiru Haret nu va obtine aprobarea pentru stampila pana cand nu va intra in legalitate...ce inseamna asta? peste o luna? peste un an? si noi ce facem?...Si mai exista o problema: oare Spiru Haret nu a incalcat legea eliberand adeverinte cu o stampila care nu mai e valabila?...Ministerul are dreptul sa refuze eliberarea stampilei, aducand prejudicii atator persoane?
In conditiile in doamna ministru din 2002 nu a avut capacitatea sa instituie normalitatea ,din punctul dansei de vedere,in aceasta perioada de proteste,pardon si campanie prezidentiala,mai nadajduiti sa credeti ,sa sperati ,ca cineva este interesat sa lamureasca situatia?
Este rusinoasa lipsa de fermitate din partea reprezntantilor ush de a-si proteja studentii si absolventii si este de neinteles lipsa de transparenta care se manifesta si in aceasta situatie .
S-au bucurat sa se foloseasaca de sumele financiare ale studentilor care cu buna credinta au suportat greutatile inerente ,in virtutea promisiunii initial intreprinsa de obtinere de documente legale .
O situatie similara cu participarea statului intentionata la megafurturile gen caritas,
de unde a beneficiat de cota parte taxe ,impozite ,comisioane,dobanzi
Este regretabila lipsa de implicare a tuturor absolventilor de la ush ,adoptarea de catre acestia a tacticii strutului
Spiru haret
Plesa Narcis
Va rog, daca imi poate spune cineva, cum a ramas cu absolventii de la Spiru Haret? Am terminat in iunie, prin sustinerea si promovarea examenului de lincenta, ... (vezi toată discuția)