avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proaspăt sofer, calatorie in afara tarii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proaspăt sofer, calatorie in afara tarii

Buna seara am si eu o întrebare va rog ,de curând am loat carnetul de șofer .Fiind începător am voie sa conduc autoturism in Tarile nordice mai exact Norvegia ?
Cel mai recent răspuns: MANFLORY , utilizator 19:35, 7 Februarie 2017
Da, dar nu este recomandat sa conduci pe distante lungi sau un timp indelungat avand in vedere lipsa experientei.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de conducere - incepator in afara tarii MANFLORY MANFLORY De curând mi-am loat carnetul de șofer on România fiind începător am voie sa conduc un autoturizm in Norvegia? (vezi toată discuția)
Permis auto suspendat in strainatate ContSters193087 ContSters193087 Buna ziua, Locuiesc in Norvegia si in urma cu 4-5 ani mi-am preschimbat permisul de conducere romanesc in cel norvegian. Permisul romanesc a fost trimis ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte in strainatate soso3000ro soso3000ro Buna ziua! Voi incerca sa povestesc cat mai rapid si exact: in urma cu 2 luni mi-am ajutat un prieten sa isi aduca masina achizitionata din Germania in ... (vezi toată discuția)