avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... abuz Arhitect-Sef al Primariei la receptia lucrarii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

abuz Arhitect-Sef al Primariei la receptia lucrarii

Relatia mea cu Arhitectul Sef al Primariei nu e pe roze.(Eu consider ca a facut mai multe abuzuri in serviciu, iar el probabil ca este nemultumit ca nu i-am dat mita)

Acum m-am trezit cu o amenda usturatoare ca desi am terminat lucrarea nu am facut receptia.Ce pot face in cazul acesta?

Tin sa mentionez ca am fost la Primarie in termenul legal ca sa-i chem sa faca receptia la acoperis si mi s-a spus ca nu e nevoie.Parca am presimtit ca nu e a buna si am trimis si doua e-mailuri ca sa-i chem.Am dovada.Acum in legea 50/1991,la art.26 lit j spune "neorganizarea si neexercitarea controlului privind disciplina in autorizarea si executarea lucrarilor de constructii de catre compartimentele abilitate" constituie contraventie.

1.Eu ce vina am ca ei nu au venit?Eu i-am chemat, am "organizat". Ei nu au venit.Pot ataca undeva aceasta contraventie/amenda?
2.Pot sa trag la raspundere cumva pe Arhitectul Sef ca a comis abuzuri (si pot dovedi ca si la eliberarea autorizatiei de construire a comis abuzuri)
3.Pot cere daune morale pentru hartuirea la care am fost supus?
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2017
xyz13, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata taxe catre isc uxerolf uxerolf Am finalizat o constructie in 2011 iar acum in 2015 am primit o instiintare de la ISC ca trebuie sa fac dovada platilor a 01,%, respectiv 0,7% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Anularea certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire socrate111 socrate111 buna ziua.Ce proceduri potrivit legii pot initia in vederea anularii certificatului de urbanism emis precum si autorizatiei de construire de catre primarie, in ... (vezi toată discuția)
Prescriere in constructie haiduc haiduc Nu stiu daca am formulat corect titlul topicului, dar am si eu o intrabare (am gasit pe forumul dvs. raspunsuri ceva mai vechi, din 2008): mai e valabil ... (vezi toată discuția)