avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz

Buna ziua !
Am primit un exemplar de la judecatoria ....
In care scrie Ca sunt dat in judecata pentru inselaciune .
Imi scrie cu drept de cotestatie in termen de 3 zile de la comunicare.
Cum as putea sa fac contestatia ? Si cum as putea sa o trimit daca nu sunt din localitate...
Astept un raspuns multumesc.
Daca nu stiti cum sa contestati apelati la serviciile unui avocat care stie si cum sa comunice contestatia la judecatorie.
Marianus a scris:

Buna ziua !
Am primit un exemplar de la judecatoria ....
In care scrie Ca sunt dat in judecata pentru inselaciune .
Imi scrie cu drept de cotestatie in termen de 3 zile de la comunicare.
Cum as putea sa fac contestatia ? Si cum as putea sa o trimit daca nu sunt din localitate...
Astept un raspuns multumesc.

Nu se intelege ce ati primit, as banui ca este o incheiere din camera preliminara, reveniti cu detalii
Da exact asta am primit o incheiere de camera preliminara ce inseamana ..?
Daca nu o vad de unde sa stiu ce inseamna? banuiesc doar ca e o incheiere prin care judecatorul constată legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi dispune începerea judecăţii.
Da exact despre asta e vorba. e vorba de un caz de inselaciune 244 al.1. Si problema e ca iam restituit bani persoanei pe care am inselato si am si proba am inregistrato la telefon si a zis ca daca ii trimit bani isi retrage plangerea a zis ca da merge cum a primit bani si isi retrage plangerea si am si comfirmarea ca a primit bani. Si acum nu mai vrea sa isi retrga plangerea ce pot face.. ?

Alte discuții în legătură

Furt calificat și delapidare, pagube achitate. pot spera că scap de închisoare? Marius Leo Marius Leo Buna seara..va rog ajutati ma si pe mine cu ceva informații ca sunt cam speriat.am un proces pe 7 decembrie a.c pentru 3 furturi si o delapidare, furturile ... (vezi toată discuția)
Impacarea penala la notar - controverse cezarad cezarad Am o intrebare. Daca de pilda, pentru o infractiune de vatamare corporala (infractiune pentru care punerea in miscare a actiunii penale se face la cerere), ... (vezi toată discuția)
Problema la retragerea plangerii prealabile cezarad cezarad Ce se intampla in cazul in care 2 parti dintr-un proces penal, in faza apelului convin sa se impace, sub aspectul faptului ca una dintre parti, respectiv ... (vezi toată discuția)