avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura avans prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura avans prestari servicii

Buna ziua! Cum completez factura pe care o eliberez pentru un avans ? Este bine daca la rubrica "denumirea produsului sau a serviciilor" scriu "avans prestari servicii, conformcontract x din data y" ? La rubrica U.M. , cantitate, pret unitar ce trebuie sa scriu? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 21:37, 9 Septembrie 2009
Scrieti achitare avans pentru prestari servicii -asa este cel mai bine.
Scrieti avans conform contract nr..../data (pt servicii sunt obligatorii contractele), la cant 1, la pret fara tva val fara tva a avansului mentionat in contract, la rubrica tva rubrica precedentax19%.
In rest la la orice alta factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare factura fiscala : produs livrat prin curier hordymulberry hordymulberry Intrebarea mea se refera la urmatorul astepct : Trimit o factura cu produsul livrat prin curier La completare la delegat mi se pare normal sa scriu firma ... (vezi toată discuția)
Completare factura pentru rent a car barbucosmin1984 barbucosmin1984 buna ziua am deschis pfa cu obiectul de activitate anchirieri auto cum am mai spus si in alte intrebari pe forum.vreau sa multumesc celor care m-au ajutat cu ... (vezi toată discuția)
Stornare avans. problematica facturilor de avans. nbck nbck Salutare tuturor, Sunt relativ nou venit in randul intreprinzatorilor si de aceea vreau sa ma lamuriti cu urmatoarea dilema. Am contractat de la o firma o ... (vezi toată discuția)