avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drapel pe eticheta
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drapel pe eticheta

Buna ziua.

Am studiat legislatia si nu am gasit nicaieri precizari despre prezenta, sub o forma sau alta, a drapelului
unei tari sau chiar al Romaniei pe anumite ambalaje de produs. Ma intereseaza daca exista restrictii, de orice fel sau obligatii pentru cel care produce astfel de produse.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Legalitatea calitatii de "unic distribuitor" mioaram mioaram am intrat de curand in afaceri si ma lovesc deja imposibilitatea de a ma aproviziona de la anumiti producatori, pentru ca, exista deja un "unic distribuitor" ... (vezi toată discuția)
Utilizare logo prestator say say Poate o firma sa inscriptioneze pe ambalajele gamei produselor testate logoul prestatorului? In ce conditii? Care ar fi riscurile ? Care este sediul ... (vezi toată discuția)
Mic producator bogdansbg bogdansbg Salutari, Doresc sa aflu mai multe informatii despre conditia de Mic Producator. Am incheiat un parteneriat cu un producator din China care-mi poate puna ... (vezi toată discuția)