avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... denunt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

denunt

Buna ziua am facut un denunt la DGA impotriva unor politisti si am primit clasarea cauzei deoarece nu am avut vreun martor care sa sustina cele spuse de mine ,si am primit clasare .Intrebarea este pot fii reclamat de acestia pt inducerea in eroare a organelor judiciare .Mentionez ca ei nu au fost audiati
Cel mai recent răspuns: fordfiesta , utilizator 19:48, 9 Februarie 2017
Orice e posibil, daca ati stut ca fapta nu este reala sau daca ati ticluit probe nereale, nu stati bine.
Nu am ticluit probe ,si cele spuse de mine sunt reale , si cine poate constata daca cele spuse de mine sunt neadevarate .Mai mult seful celor doi politisti reclamati de mine a fost denuntat de o alta persoana si arestat
Ma ajutati si pe mine cu un raspuns la aceea intrebare .Cine poate constata daca un denunt a fost facut pe baza unor afirmatii nereale
Organul judiciar.
politistul sau procurorul ,si in cat timp se poate depune plangerea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inducerea in eroare a organelor judiciare stefystef2010 stefystef2010 In cazul in care am primit NUP de la Parchet pentru Abuz in serviciu si ulterior Tribunalul respinge plangerea petentului impotriva ordonantei procurorului , ... (vezi toată discuția)
O pot actiona dupa atata timp in penal pentru denuntare calomiosa ... Roman85 Roman85 o pot actiona dupa atata timp in penal pentru denuntare calomiosa pe cea care mi-a depus plangerea penala in anul 2018 sau sa merg in ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios ContSters287513 ContSters287513 Fostul patron pentru a se razbuna pe mine ca l-am reclamat la ITM si a fost sanctionat mi-a facut plangere penala la politie, si la Primarie, prezentand niste ... (vezi toată discuția)