avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de interese...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de interese...

Am si eu o intrebare. Sunt proprietarul unei firme de constructii. Din 2013 am castigat un contract de intretinere si prestari servicii cu un liceu. Pt. o suma fixa ma angajam sa merg saptamanal o zii la liceu si sa efectuez defectiunile si reparatiile mici necesare pt. buna functionare a liceului. In acest interval de timp la liceu s-au schimbat 3 directori, iar contractul meu s-a derulat mai departe fara probleme. Toti au fost multumiti de colaborare. Anul trecut m-am casatorit cu o profesoara care preda la acest liceu, iardin anul acesta ea a ajuns sa fie numita directoare. Contabila acum ne spune ca trebuie sa reziliem contractul deoarece a aparut un conflict de interese. Ma intreb, chiar asa sa fie? Prestez acelas tip de servicii, Suma este aceeasi. Nu mi-a dat nici un ban in plus, nu am nici o facilitate in plus, nu mi-a dat nici un alt fel de contract, nici chiar contractul vechi nu a trebuit sa-l reinnoim pt. ca era pe termen nedefinit cu posibilitatea de a rezilia contractul de oricare dintre parti. Chiar este conflict de interese? Multumesc pt. raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: rempy , utilizator 20:39, 7 Februarie 2017
Da, este conflict de interese pt ca directorul este ordonator de credite. Sa nu iti plateasca nimic pana la reziliere.
Si din acest motiv firma mea nu mai are voie sa colaboreze mai departe cu liceul? As intelege daca am schimba continutul contractului in favoarea noastra sau mi-ar atribuii si alte lucrari cu alte renumerari, dar ...doar pt. ca ea a devenit directoare, liceul trebuie sa rezilieze contractul cu o firma de care a fost multumit ... mi se pare de neinteles. Ce solutii ar mai exista?
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2017
rempy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract colaborare LOPY LOPY Sotia mea este agent asigurare la o societate de asigurari, directorul societatii i-a comunicat ca societatea nu mai poate colabora cu ea, deoarece eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate/conflict de interese? ovidiu010 ovidiu010 În localitatea în care locuiesc din cei 15 consilieri bănuiesc 4 ca sunt suspecți de conflict de interese sau incompatibilitate. Dacă formulez o plângere ... (vezi toată discuția)
Reziliere abuziva a contractului htdwoodtrade htdwoodtrade Buna ziua. In 2010, in calitate de pfa (servicii IT) am avut contract de colaborare cu o firma. Dupa cateva luni am avut un mic conflict cu seful si mi s-a ... (vezi toată discuția)