avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Teapa pe OLX
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Teapa pe OLX

Buna ziua! Duminica m-a sunat un respectiv pentru telefonul meu de pe olx. Mi-a spus sa facem un schimb. Eu sa ii trimit telefonul meu si el mie in aceeasi zi prin curier. Mi-a inspirat incredere in plus ca a spus ca se trimitem si cate o poza cu buletinul. Luni eu am trimis telefonul i-am dat poza cu chitanta si el la fel, nu ma bagat la banuieli. Dar astazi, marti, el a primit telefonul meu iar eu nu pe al lui. Am sunat la curierat si au spus ca nu exista niciun colet pe numele meu iar respectivul dupa multele mele insistente telefonice a raspuns spunandu ca a luat telefonul si ca acela nu era buletinul sau. Intrebarea mea este ce pot face in acest caz? Poate face ceva cu poza de pe buletinul meu? Vreau sa il gasesc pe acest individ si sa plateasca. Dar si eu cred ca acela nu era buletinul sau, nu cred ca ar avea asa putin creier ca sa dea buletinul sau stiind ce vrea sa faca. Exista vreo posibilitate sa il gasesc? Si daca da cum ii pot face ceva.
Nu cred ca este categoria potrivita dar nu am gasit altceva pt acest subiect.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 21:25, 9 Februarie 2017
Acum asteptati-va sa dea mai departe buletinul dvs. pentru o noua escrocherie. Faceti plangere la Politie (ca sa fie facuta, nu va asteptati la minuni).
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2017
tgeorgescu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresa la care ati trimis coletul este aceeasi cu cea din buletinul respectivului?
O plangere la politie ca ei pot sa-l gaseasca si daca nu-l pot dovedi . Unele telefoane pot fi identificate dupa programul antifurt ,daca e activat . daca e activat pot sa-l si dovedeasca .
Cu CI dvs poate face multe daca de tranzactii de acest gen se ocupa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat pe olx, ce sa fac? ronaldd ronaldd Am pus la vanzare pe olx un Iphone 8plus dar ai ca fac schimb. Am dat mesaje la diferite persoane daca accepta schimb, iar o persoana a raspuns, aceasta avea ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune pe olx mariusbt1 mariusbt1 buna ziua.am vazut pe olx,ca cineva are la vanzare o moneda de argint.am negociat cu vanzatorul ,ne-am inteles la pret si mi-a spus ca o trimite prin posta. ... (vezi toată discuția)
Colet retinut de politie(de la firma de curier) darkynok darkynok In data de 14 luna aceasta am trimis un colet in alt oras unei persoane intalnite pe okazii.ro (un telefon cu valoare de 500euro) printr-o firma de curierat cu ... (vezi toată discuția)