avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vanzare bunuri in cursul urmaririi penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vanzare bunuri in cursul urmaririi penale

Buna ziua, am dat declaratie de suspect intr-un dosar de evaziune fiscala si doresc sa vand un imobil pe care il am impreuna cu sotia luat prin credit bancar.
intrebarea mea este daca pot vinde bunul in cursul urmaririi penale, mentionez ca nu este pusa nici o masura asiguratorie.
Multumesc frumos
O zi placuta

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil - suspenct evaziune fiscala nicolaitageorge nicolaitageorge Buna ziua, am dat declaratie de suspect intr-un dosar de evaziune fiscala si doresc sa vand un imobil pe care il am impreuna cu sotia luat prin credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita. Nicu-George Nicu-George Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea problema. Sunt acuzat de evaziune fiscala ( am in acest moment calitatea de suspect dosarul ... (vezi toată discuția)
Contestare sechestru asigurator georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Speta mea este urmatoarea : cumnatul meu este suspect intr-un dosar de evaziune fiscala , si i s-a pus sechestru asigurator pe un teren . Terenul ... (vezi toată discuția)