avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita.
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita.

Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea problema.
Sunt acuzat de evaziune fiscala ( am in acest moment calitatea de suspect dosarul fiind in cercetare la politie) si impreuna cu sotia mea am cumparat o garsoniera pe persoane fizice in anul 2011 prin credit bancar, doresc sa stiu cum pot face pentru ca garsoniera sa nu poata fi executa de politie, Anaf...
Va rog din suflet sa-mi dati variante:divort, vanzare.....
Cel mai recent răspuns: Nicu-George , utilizator 18:00, 6 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare bunuri in cursul urmaririi penale nicolaitageorge nicolaitageorge Buna ziua, am dat declaratie de suspect intr-un dosar de evaziune fiscala si doresc sa vand un imobil pe care il am impreuna cu sotia luat prin credit ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - suspenct evaziune fiscala nicolaitageorge nicolaitageorge Buna ziua, am dat declaratie de suspect intr-un dosar de evaziune fiscala si doresc sa vand un imobil pe care il am impreuna cu sotia luat prin credit ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare apartament in bloc nou, finalizat, firma in procedura de insolventa sandu_man sandu_man Buna seara, Doresc sa stiu ce riscuri pot avea in calitate de cumparator, persoana fizica, cu un antecontract prealabil (depind si eu de o vanzare si as ... (vezi toată discuția)